Csertői szerint agresszív játék kell a Kisvárda ellen

A hat mérkőzés óta veretlen Paks a Kisvárdát fogadja, amely Dajka László irányítása alatt szintén meggyőző teljesítményt nyújt, attól függetlenül, hogy legutóbb kikapott Debrecenben.

Csertői Aurél
Az utolsó hat mérkőzésén három győzelem és három döntetlen a mérlege Csertői Aurél csapatának. A szombathelyi 2-1-es sikernek köszönhetően a Paks már az ötödik helyen áll a tabellán. Csertői nem volt maradéktalanul elégedett a legutóbb mutatott teljesítménnyel.

„Annak a tudatában tettünk rá egy lapáttal, hogy az ellenfél vezetett. Ennek azért annyira nem örülök, mert az első perctől kezdve kellett volna ezt a ritmust diktálni, de tudtunk váltani. Helyenként belealudtunk abba a meccsbe, mind a két csapat óvatosan játszott, sokkal több rizikót kell vállalni és sokkal támadóbb focit kell játszanunk, hogy eredményesek legyünk. Kicsit agresszívebb labdaszerzést akarunk hazai pályán, és dominanciát mutatni, de azt is el kell fogadni, hogy tudjunk ritmust váltani egy mérkőzésen belül. Néha át kell adnunk a területet, néha le kell támadni. Úgy gondolom, hogy a Kisvárda egyre jobban futballozik, egyre masszívabb csapat. Az első 4-5 fordulóhoz képest óriási változás volt a keretükben, nekünk a maximumot kell nyújtanunk, hogy eredményesek lehessünk ellenük, mert egy nagyon agresszíven, jól futballozó csapat” – tekintett előre a Kisvárda elleni mérkőzésre Csertői Aurél.