Önnél debütálna Orban? – Állítsa össze a görögök elleni kezdőt!

A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Görögországban folytatja Nemzetek Ligája-szereplését. Ahogy korábban, úgy ezúttal is kíváncsiak vagyunk, önök milyen összeállításban küldenék pályára a csapatot. Avatnának-e újoncot, például a napokban honosított Willi Orban személyében? Megbontanák-e a szeptemberi görögök elleni meccsen jól működő Nagy Ádám-Kleinheisler-Kovács István belső hármast? Szalait továbbra is kihagyhatatlannak érzik-e? Jelölje ki a várható 1-4-3-3-as felállási formában a saját kezdő tizenegyét!

Egy hónapon belül másodszor találkozik a két együttes, emlékezhetünk a Groupama Arénában zárt kapuk mögött 2-1-s győzelmünkkel sikerült javítani a finnek elleni vesztes nyitányt, mellyel elkezdődött az első Nemzetek Ligája-sorozatunk.

Szeptemberben Sallai és Kleinheisler góljaival sikerült legyőzni a görögöket (fotó: MTI/Illyés Tibor)Az athéni összecsapásra így ugyanúgy egy-egy győzelemmel, illetve vereséggel érkezünk, ahogy a görögök is.

A C2 csoport megnyeréséhez, mely a 2020-as Európa-bajnokságra kvalifikálás szempontjából lehet fontos, ponttal kéne távoznia a Marco Rossi vezette válogatottnak. A kapitány elképzelései bizonyára már összeálltak, mi azonban a sokaság bölcsességére is számítunk, azaz, hogy mit óhajt a nép, milyen kezdőt látnának jónak olvasóink.

Ne habozzon, válassza ki azt a kapust, azt a négy védőt, illetve három-három középpályást és támadót, akikkel harcba indulna a görögök otthonában!

A mieink pénteken 20:45-től Görögországban, hétfőn 20:45-től Észtországban játszanak, a mérkőzéseket természetesen az M4 Sporton és az m4sport.hu-n láthatják élőben.