Így küldenék pályára az olvasók a válogatottat a görögök ellen

A szurkolók által összeállított csapat csak nagyon kevéssel térhet el attól, amit Marco Rossi pályára küldhet Görögországban.

Marco Rossi és Gera Zoltán (Fotó: Facebook/MLSZ) Marco Rossi és Gera Zoltán (Fotó: Facebook/MLSZ)


Ahogy azt már megszokhatták, most is megszavaztattuk olvasóinkat, miként állítanák fel a magyar labdarúgó-válogatottat a pénteki, görögök elleni Nemzetek Ligája találkozón. Több mint 5000 szavazat érkezett és a végeredményből úgy tűnik, a tízmillió Marco Rossi országa vagyunk, ugyanis nincs nagy meglepetés a szurkolók kezdőcsapatában.


A kapuban Gulácsi Péter elsöprő fölénnyel nyert, a szavazatok 90 százalékát söpörte be Dibusszal és Gróffal szemben. A védelemben sincs nagy meglepetés, a szavazatok 23-23 százalékával, Kádár Tamás és Willi Orban tűnik befutónak középre, míg a két szélsőhátvéd posztján Lovrencsics Gergőt és Fiola Attilát látnák, akik egyaránt 15-15 százalékot kaptak.


A középpályán Nagy Ádám tűnik a legbiztosabb pontnak, 31 százalékát gyűjtötte be a voksoknak, míg mellette Kleinheisler és Kovács István játszana, akik egyaránt 27-27 százaléknyi szavazatot szedtek össze.


A támadószekcióban a csapatkapitány Szalai Ádám, és az előző görögök elleni meccsen betaláló Sallai Roland magabiztosan vezet 30 -30 százalékkal, mag Varga Roland 20 százalékot söpört be.


A mieink pénteken 20:45-től Görögországban, hétfőn 20:45-től Észtországban játszanak, a mérkőzéseket az M4 Sporton és az m4sport.hu-n élőben láthatják.


A szurkolók csapata: Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orban, Kádár Tamás, Fiola Attila – Kleinheisler László, Nagy Ádám, Kovács István – Varga Roland, Szalai Ádám, Sallai Roland.