Musorujsag
Élő Eredmények

Három ok, hogy miért nyerünk 1-0-ra Észtországban

m4sport.hu
Az is egy ok lehet, hogy a magyar együttesnek létfontosságú a győzelem, de az előjelek is magyar sikert vetítenek előre.

Mielőtt bárki mély szakmai elemzésekre gondolna, ez nem az lesz. Mindössze három „kapaszkodót” kerestünk, miért nyerjük meg a hétfő esti tallinni Nemzetek Ligája selejtezőt. Eddig négyszer találkoztunk az észtekkel, három győzelem mellett, egy vereség a mérleg.

A két gárda első meccsén, a vendégek az Üllői úton 1-0-ra diadalmaskodtak. Ezt követően egy 5-0-s magyar győzelem, majd egy 1-0 arányú idegenbeli magyar siker, végül egy ötgólos magyar diadal született. Ennek fényében a sorminta egy egygólos idegenbeli sikert, azaz magyar győzelmet mutat.

Ezt „erősíti meg”, hogy az észtek eddig valamennyi NL-selejtezőjüket 1-0-ra veszítették el. De talán a harmadik ok a legfontosabb: a magyar válogatott legalább egy góllal jobb, mint az észt együttes.

Az észt-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés hétfőn 20.45-kor kezdődik Tallinnban. A találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

További tartalmak