Musorujsag
Élő Eredmények

Csoportgyőztesként elitkörbe jutott az U19-es válogatott

Csoportgyőztesként elitkörbe jutott az U19-es válogatott

m4sport.hu/MTI
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott Tímári Norman 94. percben lőtt góljával legyőzte Ausztriát és megnyerte csoportját, így bejutott az Európa-bajnoki selejtezősorozat tavaszi elitkörébe.

Németh Antal szövetségi edző csapata egy-egy győzelemmel és döntetlennel várta a hazai rendezésű torna utolsó, keddi fordulóját, melyben ráadásban szerzett góllal 2–1-re felülmúlta Telkiben Ausztria együttesét, sikerével pedig hét ponttal a négyes első helyén zárt.

A második, szintén továbbjutó helyen a szlovénok végeztek négy ponttal, míg az osztrákok kettővel harmadikak, a koszovóiak pedig szintén kettővel negyedikek lettek.

A 13 csoportból az első két-két helyezett jut az elitkörbe, melynek hét csoportgyőztese vehet majd részt a jövő nyári, örményországi kontinensviadalon.

Eredmény:

Magyarország–Ausztria   2–1 (1–1)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szoboszlai Dominik elárulta parádés szabadrúgásainak titkát
Pazar gólokkal verte Szlovénia együttesét az U19-es válogatott a csütörtöki Eb-selejtezőn, a magyar csapat első gólját szabadrúgásból Szoboszlai Dominik szerezte. A 17 éves középpályás az M4 Sportnak elárulta, mi a titka kitűnő technikájának.
Magyar futball