Vadócz visszatért korábbi klubjához

A Honvédnál tett rövid kitérőt követően ismét a hongkongi Kitchee együttesében futballozik tovább Vadócz Krisztián – repítette világgá a hírt a klub honlapja.

Vadócz Krisztián (kitchee.com)
A 42-szeres válogatott középpályás épp régi-új csapatától igazolt haza nevelőegyüttesébe a nyáron. A Honvédnál azonban csak szűk két hónapot töltött, majd ismét szabad státuszúvá vált, mivel olyan szerződést kötött, hogy azt külföldi érdeklődés esetén felbonthatja. Azóta csönd volt a folytatás körül, mint most kiderült, újra Hongkong felé veszi az irányt, másfél éves kontraktust írt alá.

Korábban már épp ennyi ideig játszott a Kitchee-ben Vadócz, ezalatt a bajnoki cím mellett a liga legjobbjának is megválasztották. Az előző szezonban az uruguayi Diego Forlán volt a csapattársa, a mostani idényben pedig a mali Mohamed Sissokóval, a Liverpool, a Juventus és a Paris-Saint Germain korábbi középpályásával játszik majd együtt.A 33 éves labdarúgó a magyar futball legnagyobb világjárója, 2005 és 2018 között szerepelt Franciaországban, Hollandiában, Skóciában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban, Ausztráliában is.