Musorujsag
Élő Eredmények

Az angyalföldi pokolból a szép újpesti álmokig

M4 Sport
Mindig fájó pont marad Kire Ristevski karrierjében a Vasassal átélt kiesés, de már csak az Újpestre koncentrál a macedón hátvéd, aki új klubjánál szép álmokat dédelget: címet védene a Magyar Kupában, míg az OTP Bank Ligában a dobogó a cél.

„Nagyon rosszul éreztem magam a kiesés miatt, életemben először fordult elő velem, hogy a másodosztályba csúszott vissza egy csapatom. A Vasasnál töltött három évem első része a sikerekről szólt, remek srácokat ismertem meg, szuper csapatot alkottunk. Majd jött a küzdelem a kiesés ellen, ez mindig egy fájó pont marad a karrieremben” – nyilatkozta az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában a 27 éves macedón válogatott hátvéd.

„Nemcsak az NB I-ből, Romániából is kaptam ajánlatokat” – tette hozzá Ristevski, aki szeptemberben szabadon igazolható játékosként került a lila-fehérekhez.

„Azért döntöttem az Újpest ellen, mert korábban már megtapasztaltam, milyen remek csapatról van szó, ismerem a ligát és imádok Budapesten élni. Szép szezon állhat még előttünk. A Magyar Kupában címvédőként indultunk, miért ne sikerülhetne ismét. Ami a bajnokságot illeti, ott is álmodozhatunk, akár a dobogón is végezhetünk.”

Az NB I tabelláján nyolcadik Újpest szombaton a 11. DVTK-t fogadja, a találkozót az m4sport.hu közvetíti élőben.

„A Diósgyőr nagyon erős csapat, bármelyik csapat életét meg tudják nehezíteni a helyezésüktől függetlenül. Mi magunkra fogunk koncentrálni, a mi csapatunk is erős, a szurkolók pedig fantasztikusak, minden mellettünk szól” – mondta a mérkőzésről Ristevski.

Minden mérkőzés élőben az m4sport.hu-n! (forrás: M4 Sport) Minden mérkőzés élőben az m4sport.hu-n! (forrás: M4 Sport)

További tartalmak