Musorujsag
Élő Eredmények

„Emeld meg Dibuszt, kinn áll” – tervben volt a 60 méteres gól

„Emeld meg Dibuszt, kinn áll” – tervben volt a 60 méteres gól

m4sport.hu
Valószínűleg a legtöbb futballrajongó már tudja, hogy a Puskás Akadémia 1–0-ra legyőzte a Ferencváros együttesét Hegedűs János 60 méteres szabadrúgásgóljával. Vajon a felcsútiak védőjének hogyan jutott eszébe ez a megoldás?

A Puskás Akadémia vezetőedzője, Benczés Miklós a mérkőzés után kiemelte, a stábtagoktól kezdve, a felcsútiaknál csapatkapitányként első mérkőzésén pályára lépő Szolnoki Rolandon át mindenkit dicséret illeti.

A szakember külön kitért csapata győztes találatára, amelyet Hegedűs János 60 méterről lőtt Dibusz Dénes kapujába„Nem véletlenül emeltem ki a szakmai stábot, hiszen az a Vincze Richárd, aki ellenfél megfigyelő a csapatnál, mondta Hegének »emeld meg Dibuszt, kinn áll, meg tudod csinálni« és ez sikerült is. Azt gondolom, hogyha a stábtagok és a játékosok csak egy picit is hozzátesznek a mi közönségünk munkájához, akkor ilyen bravúrokra vagyunk képesek.”

A gólszerző Hegedűs János is Vincze Richárd intelmeit emelte ki: „Kedden visszaérkeztünk a válogatottból és Vincze Ricsi arra hívta fel a figyelmemet, hogy meg lehet próbálni. Úgy gondoltam, meg is próbálom és edzéseken gyakoroltam, de sajnos nem jött össze, de köszönöm szépen Ricsinek és örülök nagyon, hogy sikerült.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Mezőkövesd nyerte a keleti rangadót
A Mezőkövesd hátrányból fordítva 2-1-re győzött az újonc Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában.
Magyar futball