Musorujsag
Élő Eredmények

Böde üzent Rebrovnak? – „Kifizetődő, ha mi ketten egyszerre a pályán vagyunk”

m4sport.hu
A Ferencváros csatára, Böde Dániel a Diósgyőr elleni triplája után elmondta, nehezen élte meg, hogy az elmúlt időben kevesebb játéklehetőséget kapott, majd statisztikai adatokat felelevenítve megállapította, tökéletesen megférnek a csatársorban Davide Lanzafaméval, amiből a Fradi is profitál.

Böde a DVTK elleni szombati, győztes bajnokin (4–1) háromszor is bevette az utolsó előtti DVTK kapuját, megszerezve ezzel hatodik tripláját a magyar élvonalban.

Utoljára 2018 március 10-én szerzett három gólt, azt követően viszont nem igazán találta a góllövő cipőt, s összesen csak négyszer tudott eredményes lenni, bár igaz, nem sok esélyt kapott a bizonyításra. Az M4 Sport riporterének kérdésre elmondta, éppen ezért igen nehezen élte meg az elmúlt időszakot.

„Várom a további lehetőségeket. A múlt héten megkaptam a bizalmat, de akkor sajnos csak két kapufáig jutottam. Dolgozom tovább, bízom benne, továbbra is kapok majd szerepet a Ferencvárosban.”

A 24-szeres válogatott csatár elmondta, a legfontosabb, hogy a csapat két nyeretlen meccs után újra megszerezte a három pontot, majd megvillantotta memóriáját és marketingvénáját.

„Davide Lanzafame és én utoljára az első két fordulóban, az MTK és a DVTK ellen játszottunk együtt, s azt a két meccset is 4–1-re nyertük, úgyhogy úgy tűnik, nem olyan rossz, ha mi ketten egyszerre a pályán vagyunk” – üzent talán burkoltan a Ferencváros vezetőedzőjének, Sergey Rebrovnak a csatár.

További tartalmak