Musorujsag
Élő Eredmények

Rebrovnál senkinek nincs bérelt helye a kezdőben

Rebrovnál senkinek nincs bérelt helye a kezdőben

m4sport.hu/M4 Sport
A 214. örökrangadóra készül a Ferencváros és az MTK, a zöld-fehérek ukrán edzőjének, Serhij Rebrovnak viszont az első ilyen derbi lesz a kispadon.

Az FTC mestere nehéz mérkőzésre számít, és hiszi, hogy a jó teljesítményhez szükség van arra, hogy játékosai sose érezzék magukat biztos csapattagnak, bár azt nem hagyhatja figyelmen kívül, hogy a Lanzafame-Böde kettős nagyon jól teljesít, ez az olasz csatárnak is kedvére válik, aki Instagram oldalán közölt is egy közös karikatúrát a magyar támadóval.

Davida Lanzafame és Böde Dániel az olasz Instagram oldalán. Davida Lanzafame és Böde Dániel az olasz Instagram oldalán.

„Ha az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, már pedig ezért dolgozunk, akkor minden meccsre százszázalékosan fel kell készülnünk. A koncentráció nagyon fontos lesz az MTK ellen is, és remélem, hogy sok néző előtt játszunk hazai pályán. Minden játékosnak ki kell érdemelnie a helyét a csapatban. Én olyan edző vagyok, aki szereti, ha folyamatos a konkurencia, a versenyhelyzet a posztok betöltésére. Jelenleg minden támadójátékosom száz százalékot nyújt, aki pályára lép, és ez a lehető legjobb a csapat szempontjából” – mondta a mérkőzés előtt rebrov

Borítókép: Serhij Rebrov

További tartalmak