Musorujsag
Élő Eredmények

Novothny Soma válaszolt: még most is ízlelgetjük szavait

Novothny Soma válaszolt: még most is ízlelgetjük szavait

m4sport.hu/
Az Újpest FC, illetve elsősorban Novothny Soma bevállalta, aki eddig megnézte és -hallgatta, talán még most is kikerekedett szemmel bámulja a képernyőt.

Szurkolók kérdezhettek Novothny Somától, a lila-fehérek kölcsöncsatárától – a 24 éves támadó a belga Sint-Truiden játékosa – cseten a klub Facebook-oldalán, az egyik rajongó arra volt kíváncsi, hogy hogyan kezeli a szurkolóktól érkező beszólásokat, negatív kommenteket, amelyek személyét érintik.

Novothny Soma válasza adjunktusokat megszégyenítő precízséggel pattant ki. A könnyebb emészthetőség kedvéért le is írjuk:

„Igen, sajnos nagyon sok indulatos ember van, vagy indulatos kommentelő volt, akikre sajnos jellemző, hogy képesek az addigi introjektíven megélt külső világ percepcióját vulgárisan kommunikálni mind – szerintem – explicit és implicit módon is, amihez még hozzájárul némi passzív-agresszív dimenzió is a háttérben, ami nyilván nem esik jól, de ezt tudni kell kezelni.”

Nincs több kérdésünk.
A lényeg, hogy tudja jól kezelni… Feltételezhetően.

Borítókép: Novothny Soma és Litauszki Róbert, az Újpest játékosai örülnek a labdarúgó OTP Bank Liga Újpest FC - Vasas FC mérkőzésén a fővárosi Szusza Ferenc Stadionban 2018. április 14-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)

További tartalmak