Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos, hogy ki helyettesíti az eltiltott Marco Rossit a válogatott kispadján

m4sport.hu
Marco Rossi eltiltása miatt Cosimo Inguscio, a szövetségi kapitány másodedzője dirigálja a magyar labdarúgó-válogatottat az Észtország elleni Nemzetek Ligája-meccsen.
Budapest, 2018. szeptember 11. Marco Rossi, a magyar csapat szövetségi kapitánya (b) a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország - Görögország mérkőzés kezdete előtt a Groupama Arénában 2018. szeptember 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Marco Rossi, a magyar csapat szövetségi kapitánya és másodedzője, Cosimo Inguscio a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország–Görögország mérkőzés kezdete előtt  (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A kapitányt múlt héten két mérkőzésre tiltotta el az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), miután az olasz szakember a görögök elleni, idegenbeli NL-meccs alatt és után sportszerűtlen viselkedést tanúsított a játékvezetővel szemben.

Rossinak várhatóan csak az Észtország elleni találkozót kell kihagynia, hiszen a második meccsre szóló eltiltás végrehajtását egy évre felfüggesztette az UEFA.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn Twitter-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy a kapitányt másodedzője, az olasz Cosimo Inguscio helyettesíti a kispadon a csütörtöki meccsen. A 20.45-kor kezdődő mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

 

További tartalmak