Musorujsag
Élő Eredmények

Ugrai megsérült, egyelőre kérdéses a játéka a következő két NL-meccsen

m4sport.hu
Az észtek és a finnek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott támadója, Ugrai Roland kedden bokasérülést szenvedett a csapat telki edzőtáborában.

A válogatott szakmai stábja délelőtt és délután is edzést tartott a kerettagoknak, akik közül a második edzésen megsérült a ma születésnapját ünneplő Ugrai Roland. A támadónak az egymás elleni játék közben maga alá fordult a bokája, így nem is tudta folytatni az edzést. Az viszont csak szerda reggel, a részletesebb vizsgálatok után derül ki, hogy pontosan milyen és mennyire súlyos sérülést szenvedett a ma 26 éves játékos. Az esti sérülését követően az ebéd utáni köszöntésekor elmondott szavai is átértékelődnek:

„Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek veletek. Ajándékként pedig csak annyit szeretnék, hogy nyerjük meg ezt a két mérkőzést, ami ezen a héten ránk vár” – fogalmazott Ugrai.

Ugrai sérülése azért is sajnálatos, mert a támadó egy nehéz időszakot követően kezdte megtalálni régi formáját a görög Atromitosz Athénban, nyolc mérkőzésen háromszor volt eredményes és egy gólpasszt adott, csapata pedig tíz forduló elteltével meglepetésre második a tabellán.

A nemzeti együttes tagjai egyébként a kedd délelőtti edzésen különböző támadási és védekezési variációkat gyakoroltak két csoportra osztva, egymás elleni játék keretében. Az esti edzésen ezek mellett a rögzített játékszituációk begyakorlása is szerepelt.

Marco Rossi válogatottja csütörtökön 20.45-től Észtországgal, 18-án pedig a finnekkel csap össze a Groupama Arénában megrendezendő Nemzetek Ligája-mérkőzéseken, melyeket az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.

További tartalmak