Musorujsag
Élő Eredmények

Betenné Dzsudzsákot? És Bödét? Állítsa össze az észtek elleni kezdőt!

Betenné Dzsudzsákot? És Bödét? Állítsa össze az észtek elleni kezdőt!

m4sport.hu
A magyar válogatott csütörtökön utolsó előtti mérkőzését játssza a Nemezetek Ligája C/2 csoportjában. Az észtek ellen győzni kéne a Groupama Arénában, hogy megmaradjon az esély a négyes második helyére, és hogy távolodjunk a legalsó divízióba eséstől. Ennek fényében visszarakná a kezdőbe Dzsudzsák Balázst? És Böde Dánielt? Ezúttal is kíváncsiak vagyunk, önök miként döntenének Marco Rossi helyében, és milyen tizenegyet küldenének pályára.

A mérkőzésen egyébként tényleg szüksége lesz a segítségre a szövetségi kapitánynak – még ha nem is a sokaság bölcsességére az összeállításhoz –, mert az UEFA eltiltása miatt nem ülhet le a kispadra, így asszisztense, Cosimo Inguscio meccsel majd az észtek ellen.

A keret kezdetben 26 játékosból állt, ám előbb Sallai Roland, majd Fiola Attila is kiesett sérülés miatt, mi több kedden a remek formába kerülő Ugrai Roland bokája is aláfordult, így kétséges a játéka.

Rossi viszont megadta a lehetőséget, hogy visszatérhessenek a válogatottnál jó ideje parkolópályára tett labdarúgók. Olvasóink most eldönthetik, újra Dzsudzsák Balázs vezetésével küldenék-e pályára a csapatot, hogy Korhut Mihállyal oldanák-e meg az égető balbekkproblémát, esetleg a meghívón meglepődő Böde Dániellel riogatnák-e az észt védelmet.

Újabb újoncavatásra is él az esély: a keretet régebben már megjáró Holman Dávid mellett az olasz kapitány által jól ismert honvédosok, Gazdag Dániel és Holender Filip vár a debütálásra.

A korábbi mérkőzésekből kiindulva ezúttal is 1-4-3-3-as hadrendben várjuk a javaslatokat.

Tudni kell, vereséggel rendkívül nehéz helyzetbe kerülne válogatottunk, mivel akkor a győztes észtek nemcsak pontszámban érnék utol, hanem jobb egymás elleni eredményükkel meg is előznék. A 3-3-nál kevesebb gólos döntetlen viszont már a mieinknek kedvezne az egymás elleni eredmények miatt, így azzal elkerülnék a tuti kiesést jelentő utolsó, negyedik helyet, azonban még ez sem nem tenné tét nélkülivé a zárótalálkozót.

A magyar válogatott csütörtökön 20:45-től Észtországgal, 18-án pedig a Finnországgal csap össze a Nemzetek Ligájában, mindkét mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

További tartalmak