Musorujsag
Élő Eredmények

Korábbi válogatott játékosokat küldtek el Győrből

m4sport.hu
A feljutás már elúszott, így elkezdik a jövő csapatát építeni, de nem a rutinos játékosokra, inkább a Fehér Miklós Akadémia fiataljaira építenek.

Az idei szezonnak rutinos, jó képességű játékosokkal és bő kerettel vágott neki a WKF ETO FC Győr labdarúgócsapata. A klubnál úgy döntöttek, az elmúlt hetek sikertelensége miatt lépéseket kell tenniük a sikeresebb jövő érdekében. Ennek következményeként 5 játékossal közös megegyezéssel szerződést bontott a klub.

Amint arról a klub hivatalos honlapja beszámolt, a 2018/2019-es bajnoki idénynek NB I-es múlttal rendelkező, rutinos játékosokkal megerősített, bő kerettel vágott neki az ETO. Ennek ellenére a csapat nem tudott az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, így a vezetőség közös megegyezéssel szerződést bontott Debreceni Andrással, Koltai Tamással, Magasföldi Józseffel, Hamar Ádámmal és Baracskai Rolanddal.

A klubnál úgy vélik, szerencsés helyzetben vannak, hiszen a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia révén elitakadémiát üzemeltet a klub, így sok tehetséges, fiatal játékos várja, hogy bizonyíthasson a felnőtt bajnokságban.

Az elkövetkező időszakban a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia fiatal tehetségeivel kiegészülve szeretnének készülni a rájuk váró kihívásokra. Az elküldött játékosoknak – akik közül a Debreceni-Koltai-Magasföldi hármas több száz elsőosztályú meccsel rendelkezik – sok sikert kívánt a klub.

A győriek a szezon kezdetén egyértelműen a feljutást tűzték ki célul, de mostanra csak a 10. helyen állnak, 14 ponttal lemaradva a tabellán a második, még feljutást érő helyen álló ZTE mögött.

További tartalmak