Musorujsag
Élő Eredmények

Hahn János: Egész héten úgy készültünk, hogy ez a Ferencváros

m4sport.hu
A három bajnoki óta nyeretlen paksiak támadója, Hahn János abban bízik, hogy a csapat a Ferencváros ellen visszatalál korábbi önmagához, mikor kilencből hét meccsen nem találtak legyőzőre az atomvárosiak (öt győzelem, három döntetlen és csak egy vereség).

A listavezető Ferencváros Pakson vendégszerepel a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában. Ez lesz a Ferencvárost irányító Szerhij Rebrov első paksi összecsapása. Valószínűleg a zöld-fehérek különleges figyelmet szánnak Hahn Jánosnak, aki az elmúlt két és fél évben négyszer is eredményes volt a Fradi ellen.

A Ferencváros szerintem ugyanaz a Ferencváros, talán csak más koncepcióval, hiszen sikerült a jó formában lévő Böde Dánielt beilleszteni a szintén jó formában lévő Davide Lanzafame mellé. Elsősorban ott kell rájuk figyelni, de nehéz kiemelni, hogy mi az erőssége a csapatnak, hiszen a védelemben és a középpályán is kiváló játékosaik vannak” – mondta a szombati ellenfélről a paksiak támadója.

Véleménye szerint a Fradi minden meccsre úgy megy ki, hogy nyerni kell és ez az egész csapaton látszik. „Pakson is remek közösség van, családias a hangulat, nincsenek sztárjátékosaink, de mindig van egy-egy játékos, aki kihúzza a csapatot a nehéz helyzetekből, vagy pedig kollektívan jó játékkal tudunk nyerni” – mondta Hahn a saját csapata erősségéről.

A góllövőlistán hat góljával holtversenyben a második helyen álló támadó az álmáról is beszélt, ami nem más, mint hogy egyszer magára ölthesse a válogatott mezét.

„Ha a csapat jó helyen zár, mondjuk harmadik vagy negyedik, azaz Európa Ligát érő helyen, akkor arra szerintem a válogatott szövetségi kapitánya is felkapja a fejét.” 

A Paks-Ferencváros mérkőzést szombaton 19 órától kezdődő közvetítésünkben élőben láthatja az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

OTP Bank Liga, 16. forduló, szombat:

17:00 – Haladás–Diósgyőr (m4sport.hu)

17:00 – Kisvárda – Puskás Akadémia (m4sport.hu)

17:00 – Mezőkövesd–Újpest (m4sport.hu)

17:00 – MTK–DVSC (M4 Sport, m4sport.hu)

19:30 – Paks–Ferencváros (M4 Sport, m4sport.hu)

vasárnap:

18:00 – MOL Vidi FC – Budapest Honvéd (M4 Sport, m4sport.hu)

További tartalmak