Musorujsag
Élő Eredmények

Benczés Miklós: Megérdemeltük volna az egyenlő elbírálást

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 16. fordulójában a vesztes Puskás Akadémia vezetőedzője, Benczés Miklós adta a legérdekesebb interjút: a felcsútiak trénere szerint csapata sokat dolgozott, így megérdemelte volna, hogy egyenlő bánsámódban részesüljön a Kisvárda ellen. Cikkünkben megnézheti a játéknap összes edzői nyilatkozatát: volt tréner, aki gyomorgörcsről beszélt, más pedig csapata helyzetkihasználása miatt volt végtelenül csalódott.

Haladás–DVTK 1–1

Horváth Ferenc (Haladás): „Az első félidő a Diósgyőré volt, hatalmas görcsben játszottak a játékosaim. Nem tudtak egy rendeset passzolni egymásnak.”

Fernando (DVTK): „Egy pontot szereztünk, de többet érdemeltünk volna. Helyzeteket alakítottunk ki, ráadásul egy rögzített szituáció miatt hagyunk itt két pontot.”

MTK–DVSC 0–1

Herczeg András (Debrecen): „Ennél tudunk sokkal jobban játszani, de kapkodtunk. El kell ismerni, hogy az MTK jól játszott, többször szerencsénk is volt. Szóval inkább küzdöttünk és óriási akarattal, elszántsággal játszott a csapat, ami egy nagyon fontos győzelmet ért.”

Feczkó Tamás (MTK): „A labdarúgás sajnos nem mindig igazságos, nem mindig a jobban játszó csapat nyer. Ma a Debrecen két helyzetéből egyet gólra váltott, míg mi tízből egyet sem. Még az üres kapura is kapufát tudtunk rúgni.” 

Kisvárda–Puskás Akadémia FC 1–0

Dajka László (Kisvárda):  „Szerencsére megtaláltuk azt az egy gólt, ami nagyon fontos volt számunkra. A második félidőben a vendégek ránk erőltették akaratukat. Nem ezt mondtuk a játékosoknak, de gyomorgörccsel futballoznak és annyira visszahúzódtunk, hogy helyzeteket teremthetett a felcsúti együttes. Őszintén megmondom, ma egy kis szerencse is kellett a győzelemhez.”

Benczés Miklós (Puskás Akadémia):  „A csapatom rengeteget dolgozott és megérdemelte volna, hogy egyenlő elbírálásban részesüljön. Véleményem szerint két büntetőgyanús eset is volt, és mindezt csak azért mondom el, mert az első nyolc fordulóban hét tizenegyest ítéltek ellenünk, amelyek közül három egyáltalán nem volt büntető. A mi esetünkben viszont vékonyabban fognak a játékvezetői sípok.” 

Mezőkövesd–Újpest 0–0

Kuttor Attila (Mezőkövesd): „Jó csapat az Újpest és jó teljesítményt is nyújtott, de két pontot itt hagytunk! A második félidőben jobban futballoztunk és megvolt a lehetőségünk, hogy megnyerjük a meccset.”

Nebojsa Vignjevics (Újpest): „Örülök az egy potnak.”

Paks–Ferencváros 0–3

Csertői Aurél (Paks): „Jobban játszott a Ferencváros, helyzetei nagy részét kihasználta, de ilyen gólokat nem szabadna kapnunk.”

Sergei Rebrov (FTC): „Csak erre a meccsre koncentráltunk. Megmondtam a játékosaimnak, hogy csak a saját dolgukra figyeljenek, ne pedig arra, amit a többiek játszanak. Büszke vagyok, hogy ezt ma nagyon komolyan vették.”

 

További tartalmak