Mire megy csoportjában a magyar labdarúgó-válogatott?

Vasárnap ellenfeleket kapott a magyar labdarúgó-válogatott a soron következő Európa-bajnoki selejtezőkre, mi pedig kíváncsiak vagyunk az ön véleményére, vajon meddig jut Marco Rossi irányításával az együttes.Szalai Ádámék az E csoportban kaptak helyet Horvátország, Wales, Szlovákia és Azerbajdzsán mellett. A favorit egyértelműen a vb-ezüstérmes déli szomszédunk, azonban Wales és Szlovákia is komoly ellenfél, ezt jól mutatja a FIFA-világranglistán elfoglalt helyezésük is: Wales a 19., a szlovákok pedig a 27. pozícióban állnak a négy helyet javítva 51. magyarokkal szemben.

Lőw Zsolt, a PSG pályaedzője az M4 Sport Sport7 című műsorában elmondta, a cél természetesen az, hogy kijusson a csapat a 2020-as kontinensviadalra, azonban nem szabad, hogy ez követelmény legyen Gulácsiakkal szemben.

A válogatott örökmérlege Szlovákia ellen a legrosszabb, ugyanis a nagy riválist eddig nem sikerült legyőzni, két vereség mellett csupán két döntetlent tudunk felmutatni.

magyar válogatott

Marco Rossi szövetségi kapitány úgy érzi, mindenki ellen lehet esélye együttesének, ennek érdekében viszont pontosan fel kell térképezni az ellenfeleket.A selejtezőket 2019 márciusától novemberig rendezik meg.