Musorujsag
Élő Eredmények

A sényőiek megnézték volna, mire megy a Fradi 11 a 11 ellen

M4 Sport
Egy félidőn keresztül élt a bravúr reménye Sényőn, végül a Ferencváros jutott a 16 közé Magyar Kupában, ám kiállítással járó tizenegyes jogosságát, mellyel előnybe került a mérkőzés után vitatták a harmadosztályú együttes részéről.

A hazaiakat irányító edzőpárosból Imrő László elmondta, hogy az első félidőben minden a terveik szerint alakult. Két nagy helyzetet is kialakítottak, ám kihagyták azokat, és a fordulást követően hamar megpecsételődött a sorsuk, mert a Fradi könyörtelenül kihasználta a lehetőséget.

Társa, Fiumei Viktor megkérdőjelezte a büntető jogosság, amely után nemcsak gól, hanem emberhátrányba is került a Sényő. „Külön kértük a félidőben a sárga lapos játékosokat, hogy erre az egy dologra vigyázzunk, sajnos nem sikerült. Számomra kicsit véleményes volt. Megnéztem volna szívesen tizenegy a tizenegybe a mérkőzést.”

A találkozó második percében nagy lehetőséget elpuskázó Fabu Mártont is jobban bántotta, hogy a bizakodásra okot adó első játékrész megismétlésére nem maradt esélyük. „Inkább a második félidő eleje a bosszantó. Mert most mondhatnám, hogy véleményes volt, de… Ez van, a tizenegyest berúgták. Onnantól kezdve a kiállítással úgy éreztem, nem sok esélyünk lesz.” De sopánkodás helyett örül, hogy az ország legnépszerűbb csapatának dolgát nehezítették meg.

 

A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov az M4 Sportnak adott értékelőjében elárulta, a félidőben a játékosai tudtára adta, hiába nehéz az ideálistól messze álló pályán játszani, többet kell nyújtaniuk. Azt is elismerte, az ellenfél megfogyatkozása megkönnyítette a dolgukat, ettől függetlenül megérdemelten jutottak tovább.

 

AZ MK 8. fordulójának eredményeit ITT találja.

További tartalmak