Juhász Roland vezette körbe az M4 Sportot az új Vidi-stadionban – videó

A Chelsea elleni bravúros 2–2 másnapján Juhász Roland, a Vidi FC csapatkapitánya vezette körbe az M4 Sport stábját a székesfehérváriak új stadionjában.

A 35 éves védő elkalauzolt minket a rendezvényterembe, amelynek érdekessége, hogy a falat az 1984/1985-ös, UEFA Kupa-döntőig menetelő csapat eredményei is díszítik. A stadion legfelső szintjén egy „Sykboxba” is benézhettünk, a vezérlővel kapcsolatban pedig Juhász úgy fogalmazott, hogy valószínűleg ő is most jár utoljára erre.

A stadiontúra a játékoskijáróban folytatódott és a pályán fejeződött be, ahonnan a csapatkapitány azt üzente a drukkereknek, hogy minél többen menjenek ki a vasárnapi, Ferencváros elleni rangadóra. „Az elmúlt két meccsen nagyon jó hangulatban játszottunk, remélem, ez a hétvégén sem lesz másképp, a Fradi ellen is megtöltik a szurkolók ezt a gyönyörű stadiont. Mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés számunkra, a tavaszi folytatást illetően nagyon nem mindegy, hogyan zárunk ezen a meccsen.”

Juhász Roland (Forrás: M4 Sport) Juhász Roland (Forrás: M4 Sport)A MOL Aréna Sóstó névre keresztelt stadion 13,98 milliárd forintos beruházással valósult meg és már az UEFA szigorított, IV-es kategóriájának elvárásaihoz illeszkedik: 14 200 fős befogadóképességével nagy nemzetközi találkozóknak adhat otthont.

A vasárnap 20:15-kor kezdődő találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.