Musorujsag
Élő Eredmények

Kovácsik: A Fradi ellen könnyű és nehéz is egyben

M4 Sport
A Chelsea elleni bravúros 2–2 után már a bajnokságban kell bizonyítania a MOL Vidi FC-nek, amely az éllovas Ferencvárost fogadja az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján.

Kovácsik Ádám, a székesfehérváriak kapusa az M4 Sportnak elmondta, a Ferencváros ellen egyszerre nehéz és könnyű készülni, hiszen egyrészt nagyon jó csapat, másrészt viszont senkit nem kell külön motiválni, mindenki könnyen túllép a mentális fáradtságon. „Nagyon nehéz, kiélezett jó hangulatú meccs lesz. Még egy utolsó hatalmas erőfeszítés kell, és győzünk.”

A két együttes legutóbb 2–2-re végzett a Groupama Arénában, a Vidi kétgólos hátrányból mentett pontot a zöld-fehérek otthonában. Sigér Dávid, a Fradi középpályása most sem számít könnyű összecsapásra. „Legutóbb 2–0-s vezetésnél nagyon magunkra húztuk a fehérváriakat, és ha jól emlékszem, többet is folyt a játék a mi térfelünkön. Ennek következtében az első félidő legvégén sikerült nekik egy megpattanó átlövésből szépíteniük, aztán a második félidőben egy szintén megpatatanó szabadrúgásból sikerült kiegyenlíteniük. Erre kell figyelni: ha sikerül is megszerezni az előnyt, akkor sem szabad ilyen mélyre tolni a védekezésünket.”

A vasárnap 20:15-kor kezdődő találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

További tartalmak