Musorujsag
Élő Eredmények

Lanzafame pizzasütéssel hangolt a Vidi elleni rangadóra

M4 Sport
Korábbi bajnokként és gólkirályként érkezett a Ferencvároshoz, jelenleg is vezeti a mesterlövészek listáját, ahogy együttese az OTP Bank Ligát. A legutóbbi fordulóban egy percre sem volt szüksége, hogy betaláljon, de mennyire találja fel magát a konyhában Davide Lanzafame? A Vidi elleni vasárnapi rangadó előtt az olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás éttermében csillogtatta meg tudását.

„Természetesen az olasz kultúrában a konyha az első helyet foglalja el. Nagyon sok férfi dolgozik pizzaszakácsként, de engem mindig csak a foci érdekelt. Olaszországban nagyon szeretik a tésztaféléket, általában mindig ez az első fogás az étkezésnél. Otthon mi is nagyon sok féle dolgot eszünk a családommal. A lányaim is nagyon szeretik a pizzát, a halat és a húst is, de nagy édességkedvelők is. A magyar konyhát szintén kedvelem, de számomra egy kicsit nehéz. De ettől függetlenül szívesen eszem egy jó gulyáslevest vagy palacsintát. Jó pár éve itt élek már Magyarországon és nyugodtan hívhatom már második otthonomnak. Nagyon kedvesen fogadott az egész ország és az emberek is. A családom és én is nagyon szeretek itt élni” – nyilatkozta az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában a Fradi gólvágója.

A vasárnapi Vidi elleni mérkőzésnek óriási a tétje, hiszen egyik csapatnak sem mindegy, hogy 5 vagy 11 pont előnnyel mennek telelni az éllovas zöld-fehérek.

„Ez egy kifejezetten érdekes mérkőzés lesz. Nyolc ponttal vezetünk, de tudjuk, hogy a Vidi egy nagyon jó csapat. Komoly erőfeszítést igényel majd az, hogy győzzünk. Ráadásul idegenben játszunk, és az ő szurkolótáboruk biztos sokat fog nekik segíteni. De természetesen mindent megteszünk, hogy megverjük őket” – tette hozzá a csatár.

A Mol VidiFerencváros rangadót vasárnap 20:15-től élőben láthatja az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

(forrás: M4 Sport) (forrás: M4 Sport)

További tartalmak