Musorujsag
Élő Eredmények

Vinícius a gólvonal mögött rúgta eszméletlenre Varga Rolandot

m4sport.hu
Kőkemény belépőkről, feszült összecsapásokról és sajnos a sérülésektől volt hangos az első 45 perc a MOL Vidi FC–Ferencváros csúcsrangadóján, az OTP Bank Liga 18. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
(forrás: M4 Sport) (forrás: M4 Sport)

A székesfehérvári Armin Hodzic 27. percben szerzett vezető találatára hét perccel később Ivan Petryak válaszolt egy pazar találattal, de a pályán csak tíz ferencvárosi játékos tudott örülni a gólnak: Paulo Vinícius egy halva született mentési kísérlet közben, már a gólvonal mögött rúgta fejbe az egyenlítést bebiztosítani igyekvő Vargát, aki eszméletlenül esett a földre.

Vinícius nem kapott figyelmeztetést Erdős József játékvezetőtől.

A válogatott támadó néhány perces ápolás után visszatért a pályára, de ez nem bizonyult bölcs döntésnek a stáb részéről: nem sokkal később ismét elterült, majd az öltözőbe kísérték. A helyére Bőle Lukács állt be a ráadás perceiben.

Varga Rolandot az eset után kórházba szállították, tudta meg Berkesi Judit, az M4 Sport pályaszéli riportere. Állítólag Varga nem emlékezett arra, mi történt.

A vendégek részéről szintén kényszerűségből kellett lecserélni Lovrencsics Gergőt, aki Kovács István kőkemény belépője után nem tudta folytatni a játékot, őt Csernik Kornél váltotta a 14. percben.

További tartalmak