Musorujsag
Élő Eredmények

Osztrák szélsőt igazolt az MTK

Osztrák szélsőt igazolt az MTK

mtkbudapest.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő MTK Budapest szerződést kötött a 21 éves osztrák szélsővel, Slobodan Mihajloviccsal.

A klub honlapjának beszámolója alapján szabadon igazolható játékosként csatlakozik a kerethez, de nem ismeretlenként. Az ősszel több edzőmérkőzésen is megmutathatta magát, úgy néz ki, meggyőző teljesítménnyel rukkolt ki.

Polyák Balázs, az MTK sportigazgatója agresszív, dinamikus futballistának jellemezte. „Klasszikus szélső, hiszen gyors és jól cselez, a pálya mindkét szélén bevethető, ezzel pedig tovább bővülnek a keretünk variációs lehetőségei. A vele folyó egyeztetéseken kiderült, hogy szeretett volna feljebb lépni eddigi állomáshelyeinél, így nagy lehetőségként fogja fel, hogy mostantól a magyar élvonalban bizonyíthat” – áll még a rövid bemutatóban.

A Transfermarkt adatbázisából kitűnik, Mihajlovic 2018 nyaráig az osztrák Regionalliga (a harmadosztály) nyugati csoportjában tevékenykedett, azóta várt a lehetőségre, amit most a kék-fehérektől megkap.

Így a korábbi Horn-, Hard- és Dornbirn-labdarúgó is ott volt a szerdán Törökországba, az antalyai edzőtáborba utazó csapatban. Melynek egyébként nem tagja Korozmán Kevin, akit szeretne a tavaszra kölcsönadni az MTK, illetve Farkas Balázs sem, mert vele jelenleg is folynak az egyeztetések a jövőjével kapcsolatban.

 

További tartalmak