Musorujsag
Élő Eredmények

Szélesi Zoltán lett az U17 vezetőedzője a Puskás Akadémiánál

Szélesi Zoltán lett az U17 vezetőedzője a Puskás Akadémiánál

pfla.hu/m4sport.hu
A labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya vette át a Puskás Akadémia U17-es csapatának irányítását - írja a pfla.hu.

Mónos Tamás és Szélesi Zoltán személyében egykori magyar válogatott játékosok kerültek a Puskás Akadémia korosztályos csapatainak élére.

Szélesi Zoltán az U17-es együttes irányítását veszi át a felcsúti együttesénél. Az aktív pályafutását a Puskásnál befejező Szélesi jó érzésekkel tér vissza egykori klubjához, és már meg is kezdte a munkát új együttesével.

„Meg kell ismernem őket, hogy ki milyen poszton játszik legjobban, hogyan tudom majd hasznosítani a játékosokat” – vélekedett a tréner, aki korábban pár meccse erejéig a felnőtt válogatottat is dirigálta.

Mónos Tamás az eggyel idősebb, U19-es korosztállyal dolgozik majd együtt. A szakember elmondta, időre van szüksége, hogy megismerkedjen mindennel és mindenkivel.

„Az első edzésen azt tapasztaltam, hogy nagyon motiváltak a fiúk, jól nézett ki az első edzés.” A Vasas-legenda hozzátette, a támadófutballt szereti, hiszen ő maga is támadó szellemű focista volt.

„Örülök ennek a korosztálynak, mert valahol egy kényes korosztály. Abban a korban vannak, hogy a következő időszakban be kell, hogy kopogtassanak egy felnőtt öltözőbe, ami nem lesz egy egyszerű dolog.”

További tartalmak