Musorujsag
Élő Eredmények

Sigér: Izgultam, nehogy sírjon a labda

m4sport.hu
A Fradi középpályása örül, hogy máris intenzív edzésekkel készülnek a szezonra és a törökországi edzőtábort is várja már.

 

Az OTP Bank Liga első helyén álló Ferencváros labdarúgócsapata is elkezdte a felkészülést a bajnokság tavaszi szezonjára. Sigér Dávid a nyáron került az együtteshez, de az őszi szezon végére már alapembernek számított az együttesben.

A középpályás a zöld-fehérek honlapjának adott interjúban elmondta, a keddi tréning amolyan igazi első edzés volt, de szerdán már intenzívebb edzést végeztek, benti erősítéssel és kinti, labdás tréninggel.

Nagyon élveztem, bár ilyenkor mindenki izgul kicsit, hogy biztos elpattan vagy ahogy mondani szoktuk, sír majd a labda. A futásmennyiség ki van adva a szünetre is, de a labdás részt nem nagyon lehet pótolni, főleg nem csapatszinten. De azért nem ment rosszul” – mondta az év első labdás edzéséről.

Hamarosan Törökországba utazik a csapat, ahol két hetet töltenek. „Én várom az edzőtábort, és ha már ilyen hosszú utazás vár ránk, jó hogy nem csak nettó öt napunk van, mire akklimatizálódunk, hanem lesz több mint 10 napunk Törökországban, amíg csak a futballra, a munkára tudjuk helyezni a hangsúlyt” – mondta Sigér, aki tisztában van vele, a feleségek, barátnők megértik, hogy ilyen sokat lesznek távol, hiszen ez a kötelességük.

Úgy érzi, jól teljesített az őszi szezonban, kiemelve azt, hogy úgy jutott el a Fradiba, hogy nem a klub utánpótlásában nevelkedett. „Viszonylag későn értem be, de a példám mutatja, hogy hiába múlt el az ember 25 éves, és nem emlegetik már fiatal játékosként, akkor is van feljebb, ha megfelelő a hozzáállás” – mondta a játékos, aki bajnoki címhez, a Magyar Kupához, és az oly rég óta várt nemzetközi főtáblához szeretné segíteni a csapatot.

További tartalmak