Musorujsag
Élő Eredmények

Úgy tűnik, öt légiósnak letelt az ideje a Fradinál

m4sport.hu
Rebrov hat játékost hagyott itthon, közülük csak Otigba a sérült, a többiek valószínűleg nem kellenek az ukrán mesternek.
A ferencvárosi Julian Koch, Leandro de Almeida gólszerző és Gera Zoltán  örül a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Ferencváros - Budapest Honvéd mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. február 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd A ferencvárosi Julian Koch, Leandro de Almeida és Gera Zoltán.  MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Ferencváros labdarúgócsapata kedden kezdte el a felkészülést a tavaszi szezonra, pénteken pedig már el is utazott a kéthetes törökországi edzőtáborba. A klub honlapjának beszámolója szerint, 27 játékos kelt útra.

A zöld-fehér szurkolók számára talán a legfontosabb hír, hogy a csapattal tartott Böde Dániel is, aki az utolsó előtti fordulóban, a Mezőkövesd elleni lecserélésekor sérelmezte a cserét, ezért egy hétre „száműzte őt” Szerhij Rebrov vezetőedző.

Ugyanakkor hat játékos nem tart a csapattal és közülük csak Otigba Kenneth hiányzása indokolt, a válogatott védőt lábközépcsont-törése miatt kellett január elején megműteni. Az itthon maradt ötök valamennyien idegenlégiósok, és hiányzásuk oka, hogy  a tavasszal valószínűleg már nem számít rájuk Rebrov.

A német Julian Koch még Thomas Doll embere volt, míg Dejan Georgijevic tavaly januárban érkezett nagy reményekkel, de nem igazán tudott gyökeret verni a csapatban. Rui Pedro egyre inkább kiszorult már a bő keretből is, míg az argentin Matias Rodriguez legszebb megmozdulásaira talán már a Fradi szurkolói sem emlékeznek.

A nyáron nagy reményekkel igazolt izlandi Kjartan Finnbogason sem tudott igazán nagyot alkotni, és ez még annak ellenére is igaz, hogy a Magyar Kupában jelenleg ő a legeredményesebb játékos az egész mezőnyt tekintve. Igaz góljait alacsonyabb osztályú csapatok ellen érte el. Frissítés: Időközben hivatalossá vált, a klub és a skandináv játékos szerződést bontott!

Az FTC utazó kerete:
Ihor Haratin, Ivan Petrjak, Szerető Krisztofer, Vida Kristóf, Csernik Kornél, Csonka András, Takács Zsombor, Varga Ádám, Dibusz Dénes, Böde Dániel, Abraham Frimpong, Amadou Moutari, Lovrencsics Gergő, Lovrencsics Balázs, Stefan Spirovski, Miha Blazic, Marten Wilmots, Fernando Gorriaran, Botka Endre, Varga Roland, Bőle Lukács, Holczer Ádám, Davide Lanzafame, Marcel Heister, Sigér Dávid, Mikalai Sihnevich, Leandro.

További tartalmak