Musorujsag
Élő Eredmények

Kleinheisler László klubot vált, a horvát bajnokságban folytatja

m4sport.hu
Kleinheisler László elhagyja a kazah Asztana FK-t és a horvát bajnokságban szereplő NK Osijek együttesében folytatja pályafutását, tudatta az eszéki klub hivatalos honlapja.

A horvát egyesület közleménye  szerint a 24 éves magyar válogatott középpályás felbontotta 2021-ig szóló szerződését kazah csapatával és három és fél éves szerződést köt új klubjával, amely a szükséges dokumentumok beérkezését követően regisztrálja új játékosát. A Nemzeti Sport Online szerint az sem kizárt, hogy az Asztana a bíróságon támadja meg a szerződés felbontását.

Kelienhiesler Lászlót néhány napja a kazah bajnoknál beválasztották a klub tízéves történetének álomcsapatába, így a váltás hirtelensége meglepő fordulatnak tekinthető. A Werder Brementől 2018 nyarán érkező középpályás 54 mérkőzésen szerepelt a klubban, két gólt és hat gólpasszt ért el.

Az NK Osijek 18 forduló után a második helyen áll a horvát bajnokságban éllovas és fölényesen vezető Dinamo Zagreb mögött, igaz egy meccsel többet játszott, mint a harmadik Rijeka, melynek csak egy pont a hátránya.

További tartalmak