Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb magyar köthet ki az olasz első osztályban

Újabb magyar köthet ki az olasz első osztályban

m4sport.hu/gianlucadimarzio.com
Gianluca Di Marzio, a Calciomercato egyik legjobban értesült újságírója saját oldalán jelentette meg a hírt, hogy Schäfer András, az MTK tehetséges középpályása akár a mai nap folyamán aláírhat a Genoának.

Krzysztof Piatek távozása után is van élet a Genoánál, a klub már a jövőbe tekint, ennek pedig részese lehet az MTK 19 éves középpályása, Schäfer András, de további igazolásokat is terveznek Genovában.

Krzysztof Piątek várhatóan 35 millió euróért az AC Milanban folytatja pályafutását. A szerződés aláírását keddre várta az olasz sajtó, de még nem került pont az ügy végére. Ettől függetlenül a Genoa is kész tényként kezeli, hogy a 23 éves lengyel csapatot vált.

A várható bevételből a Chievo szerb légiósát, Ivan Radovanovicot, a Pescara Egyenlítői-guineai középpályást, José Machínt és a magyar Schäfert szeretné leigazolni a csapat.

Az MTK tehetsége Antalyában tartózkodik a kék-fehérek edzőtáborában, de Di Marzio információi szerint már a szerdai nap folyamán utazik Antalyából Olaszországba, rögtön túleshet a kötelező orvosi vizsgálaton és aláírhatja szerződését a Genoával, amely jelenleg a Serie A tabelláján a 14. helyen áll, hat pontra a kiesést jelentő 18. pozíciótól. A középpályás a bónuszokkal együtt egymillió euróért válthat, a két klub már megegyezett mindenben egymással.

Borítókép: Schäfer András (Forrás: mtk.hu)

További tartalmak