A DAC legnagyobb riválisához igazolt Guzmics Richárd

Guzmics Richárd a szlovák első osztályú bajnokság listavezetőjéhez, a Slovan Bratislavához igazolt számolt be a megállapodásról a klub hivatalos oldala.

Guzmics Richárd (Fotó: Slovan Bratislava)
A védő egy évre szerződött a Holman Dávidot is foglalkoztató klubhoz, mely a dunaszerdahelyi labdarúgócsapat legnagyobb riválisa. Guzmics hétfőn már csatlakozik a Törökországban edzőtáborozó együtteshez.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a legeredményesebb szlovák klub játékosa lehetek. Azért jöttem ide, hogy hozzásegítsem a Slovant a céljai eléréséhez. Voltak ajánlataim Lengyelországból és Magyarországról is, de a Slovan volt az elsődleges választásom” - nyilatkozta a szerződés megkötését követően a 28-szoros magyar válogatott védő.

„Örülünk, hogy sikerült megegyeznünk Guzmics Richárddal, aki nemzetközileg is tapasztalt védő, futballozott Lengyelországban és Kínában is. Kiváló a fejjátéka és erős a párharcokban, ezeken a területeken pedig vannak hiányosságaink. Üdvözlöm őt a klubnál, remélem, hogy az együttműködésünk sikeres lesz” – mondta Ivan Kmotrík alelnök a klub hivatalos oldalának.