Musorujsag
Élő Eredmények

A Kisvárda nyerte a szombathelyi kiesési rangadót

MTI
Horváth Zoltán három pontot érő gólja még nagyon sokat jelenthet a Kisvárdának a végelszámolásnál,

A sereghajtó Haladás 1-0-ra kikapott az utolsó előtti Kisvárdától a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 19. fordulójában.

A bennmaradást illetően egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülő hazaiak már öt meccs óta nyeretlenek, a vendégek pedig az utóbbi négy találkozójukon harmadik győzelmükkel elkerültek a kieső helyről. OTP Bank Liga, 19. forduló:

Szombathelyi Haladás-Kisvárda Master Good 0-1 (0-0)
Szombathely, 2512 néző, v.: Bogár
gólszerző: Horváth Z. (51.)
sárga lap: Saláta (63.), illetve Horváth Z. (5.), Beriosz (53.), Felipe (72.)
Szombathelyi Haladás:
Király – Habovda, Saláta, Jagodics, Németh Mi. – Bamgboye (Németh Má., 76.), Dausvili, Nyári (Rui Pedro, 63.), Ofosu – Priskin (Rabusic, 31.), Gaál
Kisvárda:
Felipe – Melnik, Ene, Vári, Beriosz – Lucas, Karaszjuk (Protic, a szünetben), Seco (Gosztonyi, 68.), Cukalasz (Ilic, 76.) – Grozav, Horváth Z.

Az első félidő nagy részében eseménytelen mezőnyjátékot láthatott a közönség, a kapuk sokáig alig forogtak veszélyben. Királynak egyszer, a másik oldalon pedig a hajrában Felipének kétszer kellett védenie, ezen kívül az jelentett még különleges eseményt, hogy Priskint sérülés miatt fél óra után le kellett cserélni.

A szünet után gyorsan vezetést szerzett a vendégcsapat, amelynek támadásáról az egész hazai védelem lemaradt. A gól felébresztette a Haladást, amely átvette az irányítást, a Kisvárda védelme azonban, élén a brazil kapussal, útját állta a próbálkozásoknak. Az utolsó tíz percre szinte teljesen beszorultak a vendégek, de a szombathelyieknek nem sikerült egyenlíteniük.

További tartalmak