Musorujsag
Élő Eredmények

Bajnokveréssel mutatkozott be a Puskás új edzője

m4sport.hu
A Puskás Akadémia nagy meglepetésre 3-0-s győzelmet aratott a második helyen álló, címvédő MOL Vidi FC otthonában, a MOL Aréna Sóstóban, a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

A Puskás Akadémia kispadján ezen a találkozón debütált a téli szünetben kinevezett vezetőedző, Radoki János.

A trénernek nem kellett sokat várnia arra, hogy csapata előnybe kerüljön, hiszen a 7. percben Jozef Urblík óriási gólt lőtt a hazai kapu bal felső sarkába. A gól láthatóan megfogta a Vidit, nem igazán tudott veszélyt teremteni a felcsúti kapu előtt, a Puskás pedig gyors embereivel kedvére kontrázhatott. A félidő vége felé nagyobb sebességre kapcsoltak a hazaiak, s a klubhoz hosszú idő után visszatérő Elek Ákos közeli fejese után közel álltak az egyenlítéshez, ám Hegedüs Lajos nagy bravúrral védett.

A második félidő első felében futószalagon érkeztek a Vidi-helyzetek, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Nem úgy a túloldalon, ahol Radó András nagy védelmi hibát kihasználva egyedül vezette a labdát a fehérvári kapura és növelte a vendégelőnyt. Elkeseredetten küzdött a bajnokcsapat, de a felcsúti  gárda szerzett újabb gólt és ilyen arányban is teljesen megérdemelten győzött.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

MOL Vidi FC – Puskás Akadémia FC 0-3 (0-1)

Székesfehérvár, 2980 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Urblík (7.), Radó (71.), Arabuli (88.)
sárga lap: Stopira (14.), Milanov (34.), Fiola (54.), Futács (73.), Hodzic (83.), illetve Bokros (1.), Kiss T. (48.)

MOL Vidi FC:
Kovácsik – Nego, Juhász R., Fiola, Stopira – Nikolov, Elek Á. (Hodzic 46.), Pátkai – Huszti (Futács 72.), Milanov (Tamás K. 72.) – M. Scepovic

Puskás Akadémia:
Hegedüs L. – Szolnoki, Hadzsijev, Heris, Bokros – Varga J, Tamás N. (Szakály P. 89.) – Vega (Arabuli 75.), Urblík, Kiss T. (Latifi 81.) – Radó

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Futács Márkó bajnoki címet ünnepelne a Vidivel
Február 2-án felébred téli álmából az OTP Bank Liga és a 19. fordulóval folytatódik a 2018/2019-es szezon. Kiélezett harc várható a bajnoki címért, ugyanis az éllovas Ferencvárost öt ponttal lemaradva követi a címvédő MOL Vidi FC, amely két rutinos, magyar válogatott labdarúgóval erősítette meg keretét januárban.
Magyar futball
A 206. Fradi-Honvéd rangadó következik
Rangadóval kezdődik a 2019-es év a labdarúgó OTP Bank Ligában: a listavezető Ferencváros a 2017-es bajnok, jelenleg negyedik Budapest Honvédot látja vendégül a 19. - idei első - fordulóban.
OTP Bank Liga
4+1 kérdés a tavaszi rajt előtt
Szombaton újraindul a honi futballélet. Az OTP Bank Liga – akárcsak a másodosztály – letudva téli álmát, leszámol a kérdésekkel, melyeket nyitottan hagyott a decemberi leálláskor. Össze is szedtünk négyet, melyek a tavasszal szokásos témákat járják körbe, úgy mint bajnoki cím, nemzetközi kupaindulás, kiesés, plusz egyet, melyre a válasz nem a pillanatnak szól majd, sokkal inkább a jövőt fürkészi.
OTP Bank Liga