Dzsudzsák Balázs hosszabbított emírségekbeli klubjával

Dzsudzsák Balázs egy évvel meghosszabbította szerződését az egyesült arab emírségekbeli al-Ittihad Kalba együttesével, amely így a 2019/2020-as szezon végéig szól – közölte a 98-szoros magyar válogatott támadót képviselő Stars & Friends menedzseriroda.A hosszabbítást az al-Ittihad Kalba is bejelentette  a Twitteren. Dzsudzsák 2018 szeptemberében érkezett a klubhoz, amelyben 11 mérkőzésen három gólt szerzett és három gólpasszt osztott ki. A csapat jelenleg a nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

Marco Rossi szövetségi kapitány néhány napja az M4 Sportnak adott nyilatkozatában külön kitért Dzsudzsák Balázsra, akiről azt mondta, csak abban az esetben számíthat a csapatkapitányra, ha megfelelő erőnléti állapotban lesz és mérkőzések is lesznek a lábában, ebben a tekintetben fontos lépés a mostani hosszabbítás.

„Amikor Dzsudzsák Balázs velünk van, az ellenfél figyelmét is leköti és ezzel sokat tud segíteni a társaknak. Pozitív vagyok vele kapcsolatban és hiszem, hogy számíthatunk rá. de ehhez vissza kell nyernie a legjobb formáját” – nyilatkozta Rossi.