Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb Vidi-játékos került kölcsönbe a Puskás Akadémiához

m4sport.hu
Sós Bence nyáron Debrecenből igazolt a bajnoki címvédőhöz, ahonnan fél évre kölcsönbe került Felcsútra.

Fél évig a Puskás Akadémia játékosa lesz Sós Bence. A felcsúti klub honlapjának beszámolója szerint a 24 éves szélső Hódmezővásárhelyen született, a DVSC neveltje, a 2016/17-es szezont kölcsönben a Mezőkövesdnél töltötte, hogy aztán visszatérjen anyaegyesületéhez.

A 2017/18-as évadban a Loki játékosaként 20 meccsen 3 gólt lőtt és 1 gólpasszt adott. Tavaly nyáron került a debreceniektől a MOL Vidi FC-hez, ahol eddig öt bajnoki találkozón vették számításba.

Mivel a Vidiben az ősszel nem kaptam túl sok szerepet, a januári felkészülési időszak után a stáb úgy döntött, hogy a folyamatos játéklehetőség szempontjából jobb, ha kölcsönadnak. A Puskás Akadémia ekkor keresett meg, s bár több csapat is érdeklődött utánam, a felcsútiak mellett tettem le a voksomat” – mondta  ajátékos.

Sós úgy véli, a PAFCaA tavaszi első két mérkőzésén mutatott játéka is jelzi, nagyon komoly szakmai munka folyik az egyesületnél, és szeretne ennek részese lenni. „Be akarom bizonyítani magamnak, illetve a klubnak: alkalmas vagyok arra, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjak az NB I-hez és hozzásegítsem a csapatomat céljai eléréséhez”.

További tartalmak