Musorujsag
Élő Eredmények

„Álmomban sem…” – alig találta a szavakat a csodagólt ollózó Zsóri

m4sport.hu
Mesébe illő debütáláson van túl a debreceni Zsóri Dániel, aki első NB I-es mérkőzésén csereként beállva, a 93. percben szenzációs gólt ollózott, ezzel megnyerve a meccset csapatának. Ezek után aligha meglepő, hogy alig találta a szavakat a 18 éves támadó, akit a benne kavargó érzésekről kérdeztünk.

„Nehéz mit mondanom, álmomban sem gondoltam, hogy ilyen gólt fogok szerezni, ráadásul az első NB I-es meccsemen. Most mutatkoztam, ezt még fel kell dolgoznom” – mondta Zsóri, aki a lefújás után el is érzékenyült.

„Előjöttek az érzelmek, köszönöm Istennek, hogy ez megadatott, nagyon ürülök.”

Zsóri a DVSC második csapatában ontja a gólokat, a megyei I. osztályban 15 találkozón 39 találata van. Az első csapatban korábban egy Magyar Kupa-mérkőzésen már kapott lehetőséget, az NB I-ben mindössze másodszor volt kerettag, az első tavaszi fordulóban azonban nem léphetett pályára az Újpest ellen. Most bemutatkozhatott az NB I-ben, Herczeg Andrástól merész húzás volt, hogy döntetlen állásnál pályára küldte fiatal játékosát a listavezető ellen, amikor már csak 10 perc volt hátra.

„A pálya szélén még nagyon dobogott a szívem, de amint beálltam, megnyugodtam. Herczeg András azt mondta, ne izguljak, játsszam, amit tudok, hála Istennek, ez sikerült” – tette hozzá Zsóri, aki az M4 Sport vasárnap esti  beszélgetős műsorában, a Góóól!2-ben is megszólal majd.

További tartalmak