Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai góllal tette teljessé, hogy először kezdett a Salzburgban

Szoboszlai góllal tette teljessé, hogy először kezdett a Salzburgban

m4sport.hu/mti
Először játszott kezdőként tétmérkőzésen a Red Bull Salzburgban Szoboszlai Dominik, a fiatal magyar futballista pedig rögtön góllal hálálta meg a bizalmat.

A 18 éves középpályás vasárnap az Osztrák Kupa negyeddöntőjében, a másodosztályú Wiener Neustadt otthonában 2-1-re megnyert összecsapáson a 48. percben szerzett vezetést. A Salzburg első csapatában korábban a bajnokságban négyszer kapott szerepet, a kupasorozatban pedig már másodszor talált be. Eddig mindig csereként vetettek be, ezúttal immár végigjátszotta az összecsapást.

„Keményen dolgoztunk, az első félidő kicsit nehéz volt a számunkra. A gól után azonban minden jól működött. Szerencsére betaláltam és nyertünk, nagyon boldog vagyok!” – mondta a továbbjutás után magyar játékos.

Szoboszlait csütörtökön már az Európa Ligában is a meccskeretbe nevezték, végül nem állt be. Várhatóan a 18 éves labdarúgó egyre több szerepet kap majd a tavasz folyamán. Az osztrák bajnoknál is komoly lehetőséget látnak benne, miközben a közelmúltban több topklubbal is szóba hozták.

Borítókép: Szoboszlai Dominik (fotó: twitter.comRedBullSalzburg)

További tartalmak