Musorujsag
Élő Eredmények

Az U19-es válogatott döntetlennel hangolt az Eb-selejtező elitkörre

m4sport.hu
A magyar labdarúgó U19-es válogatott egy Ciprus vendégeként elért 2–2-es döntetlennel hangolt a márciusi, horvátországi Eb-selejtező elitkörre, amely előtt ez volt az utolsó mérkőzése – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség.
(fotó: mlsz.hu) (fotó: mlsz.hu)

Az U19-esek ősszel veretlenül nyerték meg Eb-selejtező csoportjukat, márciusban Horvátországban már az elitkörben bizonyíthatnak, a házigazdák mellett a norvég és a német válogatott lesz az ellenfél. A 2019-es kontinenstornára a csoport győztes nyer kvalifikációt, a tornát  júliusban rendezik.

A Ciprusra elutazott keretből több alapember hiányzott, így a szakmai stáb olyan labdarúgóknak is lehetőséget adott, akik most bizonyíthatták, érdemes számolni velük a tétmeccseken is.

„A mérkőzés megmutatta, hogy egyelőre nem tartunk ott, mint az őszi Eb-selejtezők előtti időszakban, több olyan hibát is elkövettünk, amit feltétlenül ki kell javítanunk a felkészülés végére. Bár voltak jó periódusaink, az eredménnyel és a mutatott játékkal sem lehetünk elégedettek, sokat kell dolgoznunk ahhoz, hogy az elitkörös mérkőzések előtt eljussunk a kívánt szintre – idézi az mlsz.hu Németh Antal szövetségi edzőt.

Ciprus-Magyarország 2-2 (0-2)

Magyarország: Kovács Péter – Kovács Krisztián, Ujvárosi Ádám (Horgosi Donát, 70.), Csóka Dániel, Majnovics Martin (Zeke Márió, 46.) – Nándori Botond, Szendrei Norbert, Bencze Márk (Mezei Szabolcs, 61.) – Dobos Áron (Szánthó Regő, 61.), Timári Norman (Torvund Alexander, 46.), Schön Szabolcs.

További tartalmak