Musorujsag
Élő Eredmények

Megkezdődött a Bozsik Stadion rekonstrukciója – videó

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd egy videóval jelentette be: hétfőn megkezdődött otthonuk, a Bozsik Stadion rekonstrukciója.

A sokat látott létesítmény helyére egy minden igényt kielégítő aréna kerül, „egy olyan, amely méltó a Honvédhoz”.

A kispestiek a 22. fordulóban Gyirmóton fogadják az MTK csapatát, azonban legtöbb mérkőzésüket az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játsszák majd új otthonuk felépüléséig.

Supka Attila együttese jelenleg ötödik az NB I. tabelláján öt ponttal lemaradva a második MOL Vidi, és csupán kettővel a harmadik Debrecen mögött.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Itt a titok, mitől kapott szárnyra az NB I-ben a Kisvárda és a Diósgyőr
Meglepetésre az NB I. 10. helyén álló Diósgyőr nyolc bajnoki óta veretlen, a 11. Kisvárda pedig a magyar élvonal legjobb formában lévő csapata. De vajon mi változott a két együttes játékában a gyenge szezonkezdethez képest? Úgy tűnik, a siker kulcsa elsősorban a megnyert párharcokban keresendő.
OTP Bank Liga
Szinte még bárki lehet gólkirály a magyar bajnokságban
Nagyon érdekesen alakul az OTP Bank Liga góllövőlistája. Huszonegy forduló elteltével öten állnak az élen nyolc-nyolc találattal. Mindez az jelenti, a bajnokság legeredményesebb játékosai körülbelül három meccsenként szereznek egy gólt.
OTP Bank Liga
Ki ez a srác, aki első NB I-es meccsén megrúgta az év gólját?
Zsóri Dániel volt az OTP Bank Liga 21. fordulójának egyértelmű hőse: a 18 éves csatár mindössze 12 percet töltött a pályán az NB I-ben, amikor nemcsak káprázatos, hanem rendkívül fontos gólt szerzett a DVSC színeiben – mindezt ráadásul a listavezető Ferencváros ellen. Hogy még inkább mesébe illő legyen a forgatókönyv, a tökéletesen kivitelezett ollózós találat az utolsó pillanatban, a 93. percben született és győzelmet ért.
Magyar futball