Musorujsag
Élő Eredmények

Torghelle Sándort idézi a Szépművészeti Múzeum

m4sport.hu
A héten kulturális programon vett részt az OTP Bank Ligában szereplő MTK csapata. Torghelle Sándorék a Szépművészeti Múzeum egy aktuális kiállítását tekintették meg.

A múzeum a saját Facebook-oldalán osztott meg fényképeket a labdarúgókról, a posztszövegben pedig a kék-fehérek egyik legrutinosabb játékosának, Torghelle Sándornak a szavait idézte.

„Edzés után üdítő múzeumba járni, sportoljatok ti is sokat és nézzétek meg a gyönyörű Szépművészeti Múzeumot” – mondta az MTK csatára, aki az idei szezonban 21 forduló alatt eddig négy gólig jutott.

Az NB I. tabelláján hatodik MTK csupán négy ponttal van lemaradva a dobogós Debrecen mögött, ráadásul szombaton a Honvéd otthonában lép pályára Feczkó Tamás együttese, amely ha győzni tud, egy helyet biztosan előre lép.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Itt a titok, mitől kapott szárnyra az NB I-ben a Kisvárda és a Diósgyőr
Meglepetésre az NB I. 10. helyén álló Diósgyőr nyolc bajnoki óta veretlen, a 11. Kisvárda pedig a magyar élvonal legjobb formában lévő csapata. De vajon mi változott a két együttes játékában a gyenge szezonkezdethez képest? Úgy tűnik, a siker kulcsa elsősorban a megnyert párharcokban keresendő.
OTP Bank Liga
Szinte még bárki lehet gólkirály a magyar bajnokságban
Nagyon érdekesen alakul az OTP Bank Liga góllövőlistája. Huszonegy forduló elteltével öten állnak az élen nyolc-nyolc találattal. Mindez az jelenti, a bajnokság legeredményesebb játékosai körülbelül három meccsenként szereznek egy gólt.
OTP Bank Liga
Ki ez a srác, aki első NB I-es meccsén megrúgta az év gólját?
Zsóri Dániel volt az OTP Bank Liga 21. fordulójának egyértelmű hőse: a 18 éves csatár mindössze 12 percet töltött a pályán az NB I-ben, amikor nemcsak káprázatos, hanem rendkívül fontos gólt szerzett a DVSC színeiben – mindezt ráadásul a listavezető Ferencváros ellen. Hogy még inkább mesébe illő legyen a forgatókönyv, a tökéletesen kivitelezett ollózós találat az utolsó pillanatban, a 93. percben született és győzelmet ért.
Magyar futball