Musorujsag
Élő Eredmények

Németh Krisztián gólt lőtt, a Kansas győzött az amerikai BL-ben

m4sport.hu/MTI
Németh Krisztián góllal járult hozzá a Sporting Kansas City győzelméhez a CONCACAF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
Németh Krisztián, Sporting Kansas (Fotó: Twitter/SportingKC) Németh Krisztiánt ünneplik a társak a Sporting Kansas meccsén (Fotó: Twitter/SportingKC)

Az amerikai együttes – amely a 2017-es US Open Kupa győzteseként vehet részt a sorozatban – a mexikói Tolucával találkozott az észak- és közép-amerikai csapatok számára kiírt nemzetközi kupában, és a kansasiek háromgólos előnyt szereztek a legjobb nyolc közé jutásért vívott párharc első meccsén.

A 35-szörös válogatott támadó 81 percet töltött a pályán, és a 35. percben ő szerezte csapata első gólját. Az ugyancsak a Sportingot erősítő Sallói Dániel a 87. percben csereként lépett pályára, míg Baráth Botond végig a kispadon ült.

A visszavágót jövő héten csütörtökön rendezik, ha továbbjut az SKC, negyeddöntős ellenfele a panamai Independiente lehet, amely négygólos előnyt szerzett a Toronto FC-vel szemben.

Az észak- és közép-amerikai, valamint karibi térség idei BL-jében négy-négy amerikai és mexikói, két Costa Rica-i, valamint egy-egy kanadai, salvadori, guatemalai, hondurasi, panamai és dominikai köztársaságbeli csapat vesz részt.

További tartalmak