Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

16 vb-ezüstérmessel készülnek a horvátok Budapestre

m4sport.hu
Az aranylabdás Luka Modric, valamint Ivan Rakitic is meghívót kapott Zlatko Dalic szövetségi kapitánytól a horvát labdarúgó-válogatottba, amely március 24-én a magyarok vendégeként lép pályára az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

A tavalyi világbajnokságon ezüstérmet szerző keretből heten hiányoznak. A kapus Danijel Subasic, a védő  Vedran Corluka és a csatár Mario Mandzukic lemondta a válogatottságot. Sime Vrsaljko térdsérülése miatt nem játszhat, ahogy a szezonban szívproblémái miatt még pályára sem lépő Ivan Strinic sem. A vb-ről is hazaküldött Nikola Kalinic továbbra is kegyvesztett, és Josip Pivaric sem kapott meghívót.

A horvát szövetség honlapjának hétfői bejelentése szerint a 24 fős keretből csak hárman – két kapus és egy mezőnyjátékos – szerepelnek a hazai bajnokságban.

A horvát szövetség twitter-oldalán közzétett keret A horvát szövetség twitter-oldalán közzétett keret

A világranglistán negyedik helyezett horvát együttes március 21-én Azerbajdzsánt fogadja Zágrábban. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese ugyanazon a napon Szlovákiában kezdi meg a sorozatot..

A magyar szövetség már korábban bejelentette, hogy a válogatott az első hazai mérkőzését telt ház előtt játssza a Groupama Arénában.

A magyar válogatott mindkét selejtezőjét élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.