Musorujsag
Élő Eredmények

NB I-es vándormadarat igazolt a középpályára a Kisvárda

m4sport.hu/kisvardafc.hu
A legutóbb Mezőkövesden szereplő középpályás, Patrick Mevoungou kisvárdai színekben játszik a bajnokság hátralévő részében – számolt be a Kisvárda NB I-es labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
A ferencvárosi Davide Lanzafame (b) és a mezőkövesdi Patrick Mevoungou Mekoulou a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2018. augusztus 25-én. Mezőkövesd - Ferencváros 0-1. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Itt még kövesdi színekben küzd a középpályás a ferencvárosi Davide Lanzafaméval (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A korábban számos magyar csapatban (ETO, Mezőkövesd, Diósgyőr, Puskás Akadémia) megforduló középpályás legutóbb Kövesden játszott. A 33 éves kameruni az őszi szezon során 13 bajnokin és egy kupameccsen kapott lehetőséget, ám az átigazolási időszak letelte előtt szerződést bontottak vele, a Kisvárda pedig szerződést kínált neki.

„A szakmai stábunk úgy ítélte meg, hogy a középpályán még ráfér az erősítés a csapatra a célok, tehát a bennmaradás kiharcolása érdekében, így lecsapott a szabaddá vált futballistára”olvasható a kisvardafc.hu-n.

A 188 centis, ballábas védekező középpályás eddig 75 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, gólt még nem szerzett.

További tartalmak