Musorujsag
Élő Eredmények

A Honvédnak meggyűlt a baja a kiesőjelöltekkel – most a Kisvárda jön

A Honvédnak meggyűlt a baja a kiesőjelöltekkel – most a Kisvárda jön

M4 Sport
Az OTP Bank Liga öt tavaszi fordulójából háromban is fejet hajtott ellenfelei előtt a Budapest Honvéd. Közte az egyaránt kiesés elől menekülő Diósgyőr és – a legutóbb – Haladás ellen is. Hétvégén egy újabb menekülő, a Kisvárda vár a negyedik helyen álló kispesti együttesre.

A Kisvárda – Budapest Honvéd találkozót szombaton 17 órától az m4sport.hu közvetíti élőben.

Nagy Gergő, aki a sereghajtó szombathelyiektől elszenvedett vereség után fakadt ki, miszerint maguknak ássák az egyre mélyebb gödröt, az ország északkeleti csücskében sem vár könnyű kilábalást. Annak ellenére, hogy feltételezi, a télen sokat igazoló, nagy változáson átmenő Kisvárda a sok légiósával még nem feltétlen a lehető legegységesebb.

„Csak nehéz ellenfeleik voltak – Ferencváros a kupában, és Videotonnal is játszottak – és az ottani eredmények és a mutatott kép alapján azért kezdenek összeérni. És azért, ha nem is mindig sikerül bravúrt végrehajtaniuk, de nagyon masszív, nagyon kitartó csapatot láttam bennük. Nekünk sem lesz könnyű, főleg mert idegenbe megyünk. Azt gondolom, nagyon meg kell szenvednünk, hogy kilábaljunk ebből a gödörből.”

Supka Attila vezetőedző szerint ehhez saját magukkal kell foglalkozniuk, mert az ellenfél úgy sem fogja könnyen adni magát.

„Hogy ha mi tudjuk azt a teljesítményt nyújtani, ami elvárható tőlünk, akkor úgy gondolom, ponttal, pontokkal tudunk hazajönni – vélekedett mielőtt felidézte a novemberi kisvárdai 3-0-s sikerüket. – Ősszel is nehéz mérkőzés volt az első gólig, viszont utána már könnyebb volt a játék. Nagyon kell figyelni arra, hogy a Kisvárda az elmúlt mérkőzéseken az első húsz percben olyan tempót diktált, ami gólokat eredményezett” – példálózott a tréner a Mezőkövesddel, amely otthonában negyedóra alatt kétgólos előnyre tett szert az újonc, vagy a Videoton elleni múlt heti meccsel. „De én bízom abban, hogy a csapat megbirkózik ezzel a feladattal” – zárta Supka.

Az NB I. 24. fordulójának programja (Forrás: M4 Sport) Az NB I. 24. fordulójának programja (Forrás: M4 Sport)

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati programja:
Debreceni VSC-Mezőkövesd Zsóry FC 17.00 (élőben: m4sport.hu)
Diósgyőri VTK-Puskás Akadémia FC 17.00 (m4sport.hu)
Szombathelyi Haladás-Újpest FC 17.00 (m4sport.hu)
Kisvárda Master Good-Budapest Honvéd 17.00 (m4sport.hu)
Paksi FC-MOL Vidi FC 17.00 (M4 Sport és m4sport.hu)
MTK Budapest-Ferencvárosi TC 19.30 (M4 Sport és m4sport.hu)

Tabella >>>

További tartalmak