Az MTK új mesterét is meglepetésként érte Feczkó Tamás menesztése

Az MTK új vezetőedzője, Lucsánszky Tamás az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában elmondta, csak elismerően tud nyilatkozni arról a munkáról, amit Feczkó Tamás a kék-fehérekkel végzett, ezért is lepte meg a tréner menesztése.


Az 52 éves szakember húsz évet várt rá, hogy élvonalbeli klubnál is bizonyíthasson. Korábban a Budaörs és az NB II-es Nyíregyháza csapatával is bajnokságot nyert, majd januárban átvette a Fradi U19-es csapatának irányítását, és nem tervezte, hogy egyhamar visszatér a felnőtt labdarúgásba, kivéve, ha nem adódik egy olyan kihívás, mint amilyet az MTK irányítása jelent.


A kék-fehérek 24 fordulót követően hetedikek a bajnokságban, Lucsánszky Tamás pedig az együttes sok meccsét a helyszínen tekintette meg, a látottak pedig meggyőzték.

„Azért is ért meglepetésként Feczkó Tamás menesztése, mert csak elismerően tudok nyilatkozni arról a munkáról, ami itt zajlott.”

A szakember elmondta, helyezésben az a minimum, hogy a csapat megtartja mostani helyét a tabellán, szakmai szempontból pedig szeretné, ha májusra már látszódna a keze nyoma a csapaton.

Az MTK szombaton 17 órától Felcsúton mérkőzik meg a Puskás Akadémiával, a meccset pedig az m4sport.hu közvetíti élőben.

A 25. fordulóról párharcait és érdekességeit IDE KATTINTVA olvashatj el.