„Azt kell kihasználnunk, hogy a Diósgyőrön nagyobb a teher”

A Debrecen játékosa, Haris Attila a Diósgyőr elleni bajnoki előtt elmondta, egy kiesés elől menekülő csapaton mindig nagyobb a teher, a bronzéremért csatázó Lokinak pedig ezt kell kihasználnia, ha győzni szeretne az OTP Bank Liga 25. fordulójában.

A Debrecen a harmadik helyen, és jó formában várja a Diósgyőr elleni, szombati mérkőzést, a Loki ugyanis a legutóbbi két meccsét megnyerte – a bajnokságban, majd a kupában is legyőzte a Mezőkövesdet.


Apró öröm a DVTK-nak, hogy 24 fordulót követően a vonal felett áll, de csak két ponttal előzi meg a Kisvárdát, amely már a kiesést jelentő 11. helyen áll. A Loki játékosa, Haris Attila pedig pontosan tudja, milyen nehéz helyzetben van az ellenfél, hiszen a nyáron az NB I-től búcsúzott Balmazújvárosból igazolt a DVSC-be.


„Az előző szezonban volt szerencsém átérezni, hogy sokkal nehezebb, mikor a kiesés elől menekülsz, hiszen egy-egy hiba akár végzetes is lehet. A Diósgyőrön tehát nagyobb ebből a szempontból nagyobb a teher. Nekünk pedig ezt kell kihasználnunk.”

A Debrecen–Diósgyőr bajnokit 19:30-tól az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.