Vignjevicet egész életében kísérteni fogja a Haladás elleni vereség

A legutóbbi fordulóban az Újpest egy már gyakorlatilag megnyert mérkőzést bukott el a sereghajtó Haladás ellen. Nebojsa Vignjevic még mindig bosszús a vereség miatt, amely örök lecke marad számára.

Nebojsa Vignjevic
„Ez egy hatalmas lecke volt számomra. Féltem is attól, hogy annyira jól játszottunk az első félidőben, hogy hamarosan el fogunk kényelmesedni. Pedig nagyon jól felkészültünk, mindent átbeszéltünk, szét is szedtük a Haladást az első félidőben. Aztán a Haladás három gólt szerzett öt perc alatt. Hihetetlen volt számomra, ilyen én még soha nem éltem meg egész karrierem alatt. Hihetetlen, de mégis megtörtént. Ez egy lecke a játékosaimnak is, hiszen ez még velük sem történt meg. Ez, hogy egy csapat ennyire át tud fordulni mentálisan a félidőben, kísérteni fog a karrierem során.” – kezdte visszaemlékezését a számára borzalmas, Haladás elleni bajnoki vereségre Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője.

Tovább nehezíti a csapat helyzetét, hogy Novothny Soma, a csapat egyik leggólerősebb játékosa a dél-koreai másodosztályba igazolt.

„Beszéltünk róla többször, hetek óta tudtam, hogy komolyan érdeklődnek iránta, így tisztában voltam azzal, hogy nehéz lesz őt hosszabb távon itt tartanunk. Most kapott egy remek ajánlatot, ami a klubnak is megfelelt. Pontosan ezért igazoltuk Traorét, mert nem maradhattunk minőségi támadó nélkül, felkészültünk a távozására. Sokat adott a klubnak, hiszen kupán nyertünk vele és majdnem gólkirály lett. Ő egy harcos, amit mindig is tiszteltem benne. A legjobbakat kívánom neki a jövőben” –beszélt támadója távozásáról a lila-fehérek trénere.

Szombaton délután a Kisvárda ellen köszörülheti ki a csorbát az Újpest.