Szoboszlainak kis kerülővel vezethet az útja a Juvéba vagy az Interbe

Korábban már kiderült, hogy Szoboszlai Dominik a Juventus és az Inter érdeklődését is felkeltette, most pedig a Tuttomercatoweb arról ír, újabb kérője van a magyar válogatott ifjú tehetségének.

A Salzburg 18 éves középpályása a szlovákok elleni Eb-selejtezőn debütált a felnőtt nemzeti csapatban (csereként állt be), majd három nap múlva, a horvátok ellen már kezdőként lépett pályára, az olasz sajtó pedig a játékosmegfigyelők beszámolói alapján az egyik legizgalmasabb és legígéretesebb fiatal tehetségnek tartja.


A portál az FC Inter Newsra hivatkozva hozzáteszi, Szoboszlai a fejlődése érdekében minél többet szeretne játszani, ezért egy kisebb csapatban jobb helye lenne.


A beszámolóból kiderül, a Serie A hetedik helyén álló Atalanta már régebb óta figyeli a magyar középpályást, és a Juventus, Inter kettős valamelyikével közösen szeretne ajánlatot tenni a Salzburgnak Szoboszlaiért, aki nemrég hosszabbított az osztrák élvonalban szereplő klubjával, s jelenleg állítólag 12-15 millió euró az ára.