Május 10-én indul a jegyértékesítés a Wales elleni Eb-selejtezőre

Május 10-én kezdődik a júniusi Magyarország–Wales Eb-selejtezőre szóló jegyek értékesítése – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján.

A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés végén a Groupama Arénában 2019. március 24-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
A magyar válogatott június 11-én (kedden), 20.45 órakor játssza következő hazai Európa-bajnoki selejtezőjét, amelyen Wales legjobbjait fogadja a Groupama Arénában.

A szövetség  akárcsak a horvátok elleni mérkőzést megelőzően  a Wales elleni találkozóra is elővásárlási lehetőséget biztosít a Szurkolói Klub tagjai számára, akik május 10-én, 8.00 órától juthatnak hozzá a belépőkhöz, 15%-os kedvezménnyel. A Szurkolói Klub-tagsághoz továbbra is szükség van Szurkolói Kártyára.

A Szurkolói Klub-tagsággal nem rendelkezők május 13-án, 8 órától vásárolhatják meg jegyeiket a mérkőzésre. A jegyvásárláshoz klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat.

A jegyárak nem változnak, elhelyezkedéstől függően 3500-tól 15 000 forintig lehet megváltani a belépőket. A jegyek megvásárlására a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express viszonteladói hálózatában lesz lehetőség.

A magyar csapat első meccsén kétgólos vereséget szenvedett a szlovákok vendégeként, majd hatalmas bravúrral hazai pályán legyőzte a vb-ezüstérmes Horvátországot, így két meccs után három ponttal a negyedik helyről várja a folytatást az E csoportban. A válogatott a Wales elleni, június 11-i meccs előtt három nappal Azerbajdzsánban játssza harmadik selejtezőjét.

A magyar válogatott Eb-selejtezői:
március 21.: Szlovákia–Magyarország 2–0
március 24.: Magyarország–Horvátország 2–1
június 8.: Azerbajdzsán–Magyarország
június 11.: Magyarország–Wales
szeptember 9.: Magyarország–Szlovákia
október 10.: Horvátország–Magyarország
október 13.: Magyarország–Azerbajdzsán
november 19.: Wales–Magyarország