Kovács István szerint bizonyították a többi csapatnak, hogy fogható a Fradi

Kovács István reméli, szerdai sikerükkel megadták a receptet a többi NB I-es csapatnak, hogyan kell pontot, pontokat rabolni a bajnokságban az éllovas Ferencvárostól.


A középpályás elismerte, Dibusz Dénes kiállítása döntően befolyásolta a kétgólos fehérvári sikert hozó mérkőzést, ennek ellenére nem találták a ritmust az első játékrészben.

„Egy meg nem értés miatt történt szegény Dénes kiállítása, a végén pedig már kettős emberhátrányban voltak Haratin sérülése miatt” – utalt arra, hogy a Fradinak már nem volt cserelehetősége az ukrán sérülésekor, így kilenc emberrel fejezte be a meccset.

„Profin lehoztuk ezt a találkozót, talán még egy kicsit több is volt benne, minden nagyképűség nélkül” – így Kovács, majd hozzátette, nem titkolt céljuk a kupagyőzelem, amihez egy lépéssel közelebb kerültek.

Reméli, megadták a receptet a többi NB I-es csapatnak a Fradi legyőzéséhez, amire nagy szükségük lenne a bajnoki címhez.

„Ez egy olyan alapot adhat a bajnokság hajrájára, hogy a többi csapat is elhiszi, hogy van esélye pontot, pontokat szerezni a Ferencváros ellen.”

A Vidi a Loki ellen lép pályára a Magyar Kupa elődöntőjében.

A visszavágók összefoglalói ide kattintva elérhetők.