Töbsszörös arccsont-törést szenvedett a Dibusszal ütköző Scsepovics

A MOL Vidi FC csapatorvosának tájékoztatása szerint valószínűleg ebben a szezonban már nem léphet pályára Marko Scepovics, aki a Ferencváros elleni, szerdai Magyar Kupa-negyeddöntőben ütközött Dibusz Dénessel.

Mint ismeretes, a zöld-fehérek kapusa a visszavágó hetedik percében számította el magát egy kifutásnál, és a tizenhatoson kívül fejelte meg a levegőben a fehérváriak támadóját. Dibuszt azonnali piros lappal kiállította Kassai Viktor játékvezető.Kovács Tibor csapatorvos arról tájékoztatta a Vidi honlapját, hogy Scsepovicsnál a CT-vizsgálat több törést is kimutatott a játékos arcán. „Járomív-törés, valamint többszörös felső állkapocscsont-törés és alsó állkapocscsont-törés. Ennek megfelelően külsérelmi nyomai is vannak az ellene elkövetett szabálytalanságnak, mint például vérömleny és duzzadás. Játékosunkra további vizsgálatok várnak, melyeket egy specialista fog elvégezni és az sincs kizárva, hogy a napokban meg kell operálni. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni csatárunk" – tette hozzá a csapatorvos.

A mérkőzésen Elek Ákost is le kellett cserélni sérülés miatt, őt az egyensúlyából kibillentett Fernando Gorriarán rúgta fejbe nem szándékosan. Vele kapcsolatban Kovács Tibor elmondta, az ő sérülése első látásra súlyosabbnak tűnt, de szerencsére nem komoly a baj. "Közvetlenül a sérülés után Elek Ákos állapota nyugtalanítóbb volt, mint Scsepovicsé, ugyanis középpályásunknál átmeneti látásképtelenség alakult ki a sérült szemén, emiatt pedig egyensúlyzavar is fellépett nála. Abban a pillanatban több komolyabb sérülés lehetősége is fennállt.”